YOGA i MEDITACIÓ KRIYA

Celebrem la vida!! Sessions presencials de YOGA i MEDITACIÓ KRIYA, amb la Mestra Daya Ma.

🧡 Comencem el curs 2021-22, a partir del 4 d’octubre.
Si vens a provar, la primera sessió és gratuïta.

Aprofita l’energia del moment actual, per generar nous hàbits, per millorar el teu benestar físic, emocional, mental, energètic i espiritual.

En les sessions hi trobaràs un espai de temps per tu, de silenci que omple, d’escolta, de cura i amor cap a tu, de connexió, de pau i benestar, de salut, d’equilibri i harmonia… per poder transformar tot allò que desitges i poder gaudir-ho en el teu dia a dia i en cada moment de la vida.
Sessions, que conviden a experimentar l’essència de la vida…, alliberant pors i amenaces externes per connectar amb l’energia creadora, la salut, l’amor universal, l’abundància i l’ajuda per superar qualsevol dificultat o obstacle, tant en la vida material com en l’espiritual.
Tot ja forma part de tu, sols cal que hi connectis, ho sentis i ho visquis.
D’aquesta experiència pots treure, el millor de tu i per a la teva vida…

Un plaer acompanyar-te…

En les sessions de Yoga:

🌬️Aprenem a RESPIRAR correctament i conscientment, per sanar i equilibrar, per trobar “el teu ritme en la vida” tot respirant benestar, pau i felicitat.

🤸🏻‍♂️🤸🏻‍♀️Realitzem la PRÀCTICA DE YOGA (asanes) per millorar la postura i l’estat físic, aportant flexibilitat i força al cos, escoltant què diu el cos i què necessita en tot moment.

🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♂️Iniciem i aprofundim en la MEDITACIÓ. És la que ajuda a tranquil•litzar la ment, per expandir-la, per fer ús de la Consciència i ens permet viure des d’un altre lloc… amb més perspectiva, des de la contemplació, la serenor i la plenitud.

ELS DILLUNS i DIMECRES de 19h. a 20,30h.

A escollir:
Quota de un dia a la setmana o quota de dos dies a la setmana

👉🏼 A partir de 10 persones assistents a les sessions (de cada mes), s’aplica un descompte per a tothom, dos dies a la setmana (es pot triar: 1 sessió presencial + 1 sessió per internet o les dues presencials).

*Aplicant el descompte, no hi ha l’opció d’un dia a la setmana (és el mínim de dies, per gaudir dels beneficis del Yoga i dels bonics canvis en TU i en la teva vida).

Informació i inscripcions:
Daya 636 28 47 88

Cartell informatiu